• Jouw persoonlijke schoonheidsspecialiste in Nijverdal

    Momenteel is er een klantenstop
    Ben je eerder in de salon geweest of heb je een cadeaubon? Dan ben je uiteraard van harte welkom!

  • Salon Zen & Zuiver... even een moment voor jezelf!

    Momenteel is er een klantenstop
    Ben je eerder in de salon geweest of heb je een cadeaubon? Dan ben je uiteraard van harte welkom!

Welkom bij Salon Zen & Zuiver –

Waarbij ontspanning, persoonlijke aandacht en natuurlijke huidverzorging centraal staan. Heb jij behoefte aan een moment van rust en ontspanning? Een moment van tijd voor jezelf, omdat je altijd wel iets te doen hebt? Wil je jouw huid op een gezonde manier verzorgen, je huid een mooie gloed geven en even lekker ontspannen? Kom voor het wellness gevoel naar mijn salon in Nijverdal.

Ik help jou graag.

Momenteel geldt er een klantenstop.

Kijk gerust op facebook en/of instagram voor de nieuwste producten en ontwikkelingen.

Gezichtsbehandelingen

Merken

Losse modules

Over mij

Mijn naam is Lisa en ik ben 37 jaar en sinds 6 jaar schoonheidsspecialiste.
Ik hoor je denken; dat is nog niet zo lang..?
Klopt! Al sinds mijn 15e ben ik werkzaam geweest in de verkoopbranche bij verschillende speciaalzaken. Super leuk!
Alleen begon mij al langere tijd terug toch het gevoel aan mij te knagen dat ik wat miste in mijn werk. Ik heb een afgeronde HBO opleiding waar ik uiteindelijk (diploma technisch) nooit wat mee gedaan heb. Simpelweg omdat ik niet blij werd van die branche.

Ik wilde mezelf nuttig maken, mensen een blij gevoel geven. In plaats van, zwart wit gezegd, mensen wat aansmeren. Het past niet bij me.
Dus ben ik een aantal jaren terug begonnen aan de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Ik voelde me meteen thuis bij de studie. De combinatie van huidproblemen, cosmetica en mensen in de watten leggen vind ik fantastisch. Voor mij is mooi zijn niet belangrijk. Wel dat mensen lekker in hun vel zitten. En dat kan goed door bijvoorbeeld mensen mooie gladde benen te geven door het harsen, door mooie wenkbrauwen te creëren, maar vooral ook door een stukje ontspanning door een fijne massage.

Ik merk dat mensen soms druk pratend mijn salon binnen komen en gaandeweg de behandeling helemaal ontspannen, rustig worden en zichzelf zijn. Dat vind ik fijn. Ik haal er erg veel voldoening uit en hoop dit ook tot mijn 80ste (??) te kunnen blijven doen.

Sinds begin 2019 werk ik met het huidverzorgingsmerk: Botanical Beauty. Afkomstig uit Nederland en helemaal natuurzuiver. Dit wil zeggen dat ze producten maken waarvan je ook daadwerkelijk snapt en kunt lezen wat er in het potje zit. Geen bullshit dus. Ze maken alles zelf. Zo heb je bijvoorbeeld heerlijke amandelolie waar allemaal lavendelblaadjes aan toe zijn gevoegd. Deze olie ruikt heerlijk en is mooi te gebruiken als massage olie maar bijvoorbeeld ook super reinigend voor een onrustige huid. Het is toch eigenlijk ook raar dat je producten op je huid zou smeren die je niet kunt eten en waarvan je de naam niet eens kunt uitspreken? Wat is daarvan bewezen dat het wat doet? Wie weet is het op de langere termijn zelfs slecht voor je huid? Tenminste…zo denk ik erover en ik merk dat die tendens steeds meer heerst. In 2023 is hier het huidverzorgingsmerk: Mayee aan toegevoegd. Een mooie toevoeging aan het assortiment.

Vanuit deze merken maar ook vanuit andere kanalen volg ik nog steeds trainingen en cursussen om mezelf te verbeteren en om te weten wat er speelt in cosmetica “land”. Ik vind het super interessant en ben nog lang niet klaar!